tisdag 5 maj 2009

Förklaring

Jag läste Jakob kapitel 2-3 imorse. I början av kapitel 2 (läs gärna vers 1-9) fann jag förklaringen på varför det finns prästadömsmöten på stavsnivå och global nivå, möten när någon satt att leda oss talar till bara män.

Jag vart lite fnissig.

4 kommentarer:

Katrina sa...

Åh, vad intressant!
Jag har aldrig tänkt på det så förut :)
Det är ju faktiskt en riktigt bra förklaring!

Hanna sa...

Ja, jag tyckte det med. Och tänker man på det så ligger de tröstrika, uppbyggande talen på de allmänna sessionerna (och på Hjälpföreningens!) medan profeterna sparar tillrättavisningar mm till prästadömsmötet. Kändes så trevligt att hitta belägg för det i skrifterna. =)

AL sa...

Hej Hanna,

Blev glad över att hitta din blogg med så många fina tankar. Nu blev jag också fnissig över det och det var en bra fniss start på dagen.

Kalla Mig Linda sa...

Måste bara säga att jag är tacksam över hela denna bloggen som du skriver, och jag kommenterer detta just för jag vill tacka för fnisset. Det smittade av sig! Det är mitt i natten och jag var bara tvungen att ta fram skrifterna och läsa vers 1-9 och ja, du har rätt, det är nog viktigt att vissa saker sägs bara till männen och just av denna anledning! jag frustade lyckligt över denna insikt - tack tack tack!